KADROMUZ

CUMA BEYDE - OKUL MÜDÜRÜ

      Okul Müdürümüz Cuma BEYDE 16.02.1973 tarihinde Van´da doğdu. Van Merkez Mollakasım köyü nüfusuna kayıtlı olup; 1982 yılında Alaköy İlkokulunu, 1989 yılında Alpaslan Öğretmen Lisesini bitirdi. 3 yıl süreyle özel bir sağlık kuruluşunda çalıştı. 1996 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

      1996 yılında Van Merkez Beşçatak İlkokulu´na Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Atandığı okulda iki yıl müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı. Askerlik görevini Yedek Subay Öğretmen olarak 1999 yılında tamamladıktan sonra aynı yıl Van Merkez Ferit Melen İlköğretim Okulu´nda görevine başladı. Görevli olduğu okulunda 3 yıl Müdür Yardımcılığı ve 2 yıl Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu.

      2005 yılında Van Merkez Türk Eczacılar Birliği İlköğretim Okulunda Kurucu Müdür olarak görev yaptı

      Görev süreleri içinde yaklaşık on yıl Bilgisayar Formatör Öğretmeni olarak görev yaptı. 2006 yılında yılın öğretmeni seçilerek Van ilini temsilen Ankara´daki "24 Kasım Öğretmenler Günü" programına katıldı.

     2008 yılında bir yıl süre ile Van Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılında kurucusu olduğu Türk Eczacılar Birliği İlköğretim Okulu´na Okul Müdürü olarak atandı. 

      2011 yılında Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde iki yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Van ilinde gerçekleşen deprem felaketi sonucunda Van Valiliği bünyesinde oluşturulan İl Kriz Yönetimi Biriminde İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına deprem anında ve sonraki süreçlerde Çadır Kentler, Konteyner Kentler ve Deprem Konutları ile deprem anında yıkılan ve hasarlı okulların yeniden inşası ve güçlendirme çalışmaları için iki yıl boyunca aktif görev yaptı.

       01 Eylül 2013 tarihinde Bursa Nilüfer Mitat Enç Özel Eğitim Okulu´na Zihin Engelliler Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Aynı yıl Hürriyet Ticaret Sanayi Odası İlkokulu, İstiklal İlkokulu ve Merinos İlkokullarında geçici görevle sınıf öğretmenliği görevlerinde bulundu.  

       01.02.2014 tarihinde Osmangazi Orhanbey İlkokulunda geçici görevle Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılında alan değişikliği yaparak sınıf öğretmenliği alanından özel eğitim öğretmenliği alanına geçiş yaptı.

       05.12.2014 tarihinde Görükle Hazinedaroğlu İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atandı. 01.07.2019 tarhine kadar Okul Müdürü olarak görev yaptı.

      Müzik, spor ve sanatsal etkinlikler kapsamında Türk Halk Müziği koro üyesi olarak ritm sazlar çalmaktadır. Güreş, okçuluk, masa tenisi yüzme, voleybol, geleneksel okçuluk ve halkoyunları dallarında çalışmalar yürütmekte olup; okul koridor ve birimleri ile bahçe duvarlarına akademik ve sanatsal tematik resim çalışmaları yapmaktadır.

     01.07.2019 tarihinde okulumuza Okul Müdürü olarak atanan ve halen aynı okulda Okul Müdürü olarak görevine devam eden Cuma BEYDE evli ve dört çocuk babasıdır.

 

 

05052297080
E-Posta