Ataevler Anaokulu
Ataevler Mh. G.O.P. Cad. Ahmethaşim Sk. No1 Nilüfer / BURSA
.

VİZYON

Sürekli gelişen ve değişime açık hayata ve olaylara geniş açıdan bakabilen, objektif, kendisine güvenen hayatta karşılaştığı güçlüklerle başa çıkabilen ve sahip olduğu güçle olumsuzlukları en az hasarla atlatabilen, çevresindeki olaylar ve yaşanan sorunlara duyarlı, problemler karşısında gerektiğinde çözüm üretebilen ve aldığı eğitimi geleceğe en iyi şekilde taşıyabilen nesiller yetiştirmek hedefimizdir.

MİSYON

M.E.B. Ataevler Anaokulu Olarak; Milli eğitimin genel amaç ve temel ilkelerine uygun biçimde bütün öğrencilerimizin milli, ahlaki, ve insani değerlerine sahip çıkan, kendisini tanıyan, öğrenmeye hazır, yaratıcı, paylaşmayı bilen, sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirirken, çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alarak, çocuk merkezli bir eğitim anlayışı ile, okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak.. Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz “Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL : 17 dk. (11,6 km) E881 üzerinden Trafiksiz 17 dk. İLÇE : 8 dk. (4,9 km) İzmir Cd./D200/E881 üzerinden Trafiksiz 8 dk.

Nilüfer/BURSA